Navigating Facebook icon Navigating Google plus 
icon Navigating LinkedIn icon Navigating Twitter icon Navigating Instagram 
icon Navigating Pinterest icon Navigating YouTube icon Navigating TripAdvisor icon
ČPP
Eng Srp
+387 65 229 819 Navigating Viber icon Navigating Skype icon Navigating location icon

Meni

Rafting Smještaj Blog Ekskluzivne ponude Kontakt ČPP

Jezik

Eng Srp ———
Biciklista na putu kroz divlje predjele kanjona Tare Bliski susret s Tarom u toku raftinga na camcu Pejzaž duž rijeke Drine

Rafting Republika Divlja rijeka
SO GOOD TO BE WILD

Zašto mi? Video
Primjer tim bildinga u toku raftinga Tarom Šetalište unutar Rafting Republike Divlja rijeka Zabava u Divljoj rijeci nakon raftinga Tarom

Zašto da odaberete baš nas?

Jeste li dio grupe mladih ljudi u potrazi za avanturom? Ili možda backpacker željan otkrivanja novih, skrivenih turističkih dragulja? Stranac koji istražuje Bosnu? Možda pripadnik kompanije koji traga za uzbudljivim team building prilikama? Ili pak, potpuna suprotnost, neko ko želi savršenu porodičnu avanturu?

Ako ste pozitivno odgovorili na bilo koje od prethodnih pitanja, na pravom ste mjestu. Rafting Republika Divlja rijeka je idealno mjesto gdje možete iskusiti uzbudljive avanture i stvoriti trajna sjećanja. Ovdje možete uživati u divljoj ljepoti Tare i Drine kao i u prirodnom šumskom okruženju. Možete birati između adrenalinskih rafting i kanjoning avantura, dugih i opuštajućih šumskih šetnji, dinamičnih Jeep safari-ja, plivanja u nekim od najljepših planinskih jezera u cijelom svijetu... Ukratko, Divlja rijeka je mjesto gdje možete pronaći mir, Vašu unutrašnju vezu s prirodom i uživati u divljim avanturama, i sve u isto vrijeme! Pogledajte ovaj kratki video ili istražujte po našem sajtu da biste dobili bolji uvid u sve ono u čemu možete uživati u Rafting Republici Divlja rijeka, a onda, dođite, posjetite nas i sve uživo iskusite.

Kratki video pregled aktivnosti u Rafting Republici Divlja rijeka

Ovaj video predstavlja kratak pregled avantura koje možete doživjeti u Rafting Republici Divlja rijeka i kanjonu Tare.
Da dobijete širu sliku naših svakodnevnih aktivnosti, pratite naš YouTube kanal i svakodnevno proživljavajte rafting avanture Tarom.
Naš cilj je da Vam približimo široki spektar avantura počevši od onih visokih adrenalinskih, preko očaravajućih pogleda unutar kanjona Tare, team-building aktivnosti... do priča uz logorsku vatru. Podijelite na Facebook-u

Kanjon Tare

Nestvarni pejzaž kanjona Tare

Rijeka Tara teče kroz Crnu Goru i Bosnu. Nastaje od rijeka Opasanice i Veruše, ispod planine Komovi gdje započinje svoje putovanje. Kanjon Tare je drugi najdublji kanjon na svijetu, odmah iza kanjona rijeke Kolorado, a najdublji kanjon u Evropi. Tara je duga 146.6 km, a njen kanjon je dubine 1333 m. Najtraktivnija rafting oblast je posljednjih 25 km riječnog toka.

Taru, vjerovatno jednu od najljepših rijeka na svijetu, nazivaju Suzom Evrope zbog njene kristalno čiste vode. Ovu vodu je moguće piti na bilo kom mjestu na rijeci. Kanjon Tare je stavljen pod žaštitu UNESCO-a u cilju očuvanja izuzetne ljepote ovog prirodnog svjetskog naslijeđa. Biljni svijet kanjona Tare je veoma raznolik. Ovdje rastu neke izuzetno rijetke biljne vrste. Jedan od simbola ovog područja je crni bor. Najpoznatiji lokalitet ovog drveća su Crna poda. Kanjon Tare obiluje i bogatim životinjskim svijetom. Ovdje možete pronaći mnogo vrsta divljači poput jelena, divokoza, veprova... kao i veliki broj različitih vrsta riba kao što su pastrmka, lipljan, škobalj...

Šetnja kroz šume Tare skoro pa da odiše magijom. U toku šetnje, u nekom trenutku, ne možete procijeniti da li Vam drveće šapuće nekim čudnim vilinskim jezikom ili Vas pak sami vilenjaci dozivaju. Ako postoji mjesto na svijetu gdje bi se mogli osjećati kao da ste upravo kročili u Tolkinov Rivendel, onda je to definitivno ovo mjesto.

Naše najpopularnije ponude: Tara rafting, kanjoning...

Mi organizujemo širok spektar avantura unutar cijelog kanjona Tare za Vaše maksimalno uživanje.
Raftaj za ručak, Kuliraj i Adrenalinski kanjoning su naši najpopularniji aranžmani, ali pored ovih, Vi možete birati između velikog broja prvoklasnih rafting ili naših ekskluzivnih ponuda.

Naše TripAdvisor recenzije

Posjetite našu TripAdvisor stranicu da saznate o iskustvima drugih turista unutar Rafting Republike Divlja rijeka. Mi se trudimo da Vašu posjetu učinimo vrijednom. Veoma cijenimo mišljenje naših gostiju. Stoga, ukoliko ste već bili gost Divlje rijeke, molimo Vas ostavite ocjenu na našoj TripAdvisor stranici. Ako nas, pak, još uvijek niste posjetili, a u potrazi ste za vrhunskom rafting avanturom na Tari, provjerite šta drugi turisti govore o Divljoj rijeci, a zatim dođite i uživajte u rafting avanturama.

Sertifikati

Naše osoblje posjeduje sve neophodne sertifikate za obavljanje potrebnih radnih djelatnosti.

Sertifikat Internacionalne Rafting Federacije Sertifikat Internacionalnih planinskih vodiča
FreeCurrencyRates.com
Poruka