Cruising on Lake Piva

KRSTARENJE PIVSKIM JEZEROM

Krstarenje

50€/osoba
17 km 5 sati 2+ osoba

Jednodnevna avantura - Krstarenje pivskim jezerom

Zaronite u čarobni svet Pivskog jezera! Iskusite nezaboravnu avanturu krstarenja, uživajte u miru netaknute prirode i otkrijte skriveni raj kroz slikovite pejzaže, ukusnu hranu i opuštajuće aktivnosti.

Zapanjujući predio

Krstarenje na Pivskom jezeru.

Uživajte u prirodi

Jedinstveno prirodno okruženje, prelijepim kanjonom i ukusnom domaćom hranom.

Transport i parkiranje

Parkirajte vozilo na parkingu u kampu. Za ovu turu prevoz do krstarenja je obezbjeđen.

Neverovatna turneja

Uzbudljiva tura krstarenja po Pivskom jezeru.

Pricing Chart

U cijenu je uključen ručak, prevoz od kampa Divlja Rijeka do početne tačke krstarenja, licencirani riječni vodič (skiper) i takse. Takođe možete uplatiti doplate za doručak, večeru ili krevet.

Krstarenje Pivskim Jezerom
2+ osoba
50€/osoba
  • Lokalni transport i parkiranje
  • Licencirani vodiči
  • Takse
  • Ručak

EXCURSION PLAN

Krstarenje, džip safari, plivanje, ronjenje i fotografisanje. Za ovo putovanje nije potrebno prethodno iskustvo. Ponesite lične karte.

Dan 1.
Pripremite se za nezaboravnu avanturu dok isplovljavamo sa gradske plaže, polazeći između 10:00 i 10:30. Nakon što se ukrcate, dočekaće vas osvežavajuće piće dok započinjemo našu slikovitu vožnju preko mirnih voda Pivskog jezera. Tokom narednih 30 minuta, plovićemo kroz netaknuti pejzaž, okruženi veličanstvenim planinama i bujnim šumama, upućujući se ka našem odredištu: skrivenom kampu poznatom kao “Tišina”. Smješten u srcu prirode, “Tišina” nudi miran odmor od gradske buke. Ovde možete opustiti se u hladu prirodne šume, ljuljajući se na ljuljaškama. Za one avanturističkog duha, označene staze pozivaju vas da istražite okolne šume i kajak pružaju priliku za vodena istraživanja. Dok uživate u prirodnoj lepoti “Tišine”, ne zaboravite da se osvežite u kristalno čistim vodama jezera. Poznate po svojoj čistoti, voda vas mami da uživate u trenutku čistog zadovoljstva, dok naša posada priprema ukusan ručak na obali. Ručak je pravi festivalski doživljaj, sa roštiljskom pastrmkom, ukusnim povrćem, domaćim sirom, svežom salatom, svežim hlebom i prefinjenim izborom deserata ili sezonskog voća. Uživajte u ukusima regiona dok obedujete na otvorenom, okruženi prirodnim lepotama. Nakon ručka, imate još vremena za opuštanje i istraživanje pre nego što krenemo nazad. Uživajte u miru “Tišine”, odradite još jednu vožnju kajakom ili jednostavno uživajte u lepoti okoline. Dok se oprostimo od ovog idiličnog oaza, ponesite sa sobom uspomene na dan proveden u harmoniji sa prirodom, okruženi zadivljujućim pejzažima Pivskog jezera. Povratak u kamp.
Zvuči zabavno? Rezervišite kartu danas!
"Najvjerojatnije najbolje rafting iskustvo možete dobiti u Evropi! Hrana u kampu bila je strašna, najbolja riba koju smo dugo imali! Hvala kamp timu za nezaboravni boravak!"
jfrankcom
TripAdvisor
"Naša grupa od 10, holandskih i srpskih američkih porodica (2 od 6 djece s posebnim potrebama) imala je najbolje vrijeme u životu. Djeca su voljela hranu, a odrasli ne vjeruju da imamo sreću naići na ovo mjesto. Rafting je bio vrhunac našeg boravka. Očigledno smo se svi zaljubili u kamp Divlja Rijeka, rijeke Taru i Drinu i svakog pojedinog ćlana osoblja ovog fantastičnog mjesta."
Assaf B
TripAdvisor

Book Today

April 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

REZERVIŠITE SVOJE KARTE

Dođite i pridružite se uzbuđenju raftinga na brzim vodama sa avanturističkim rafting timom.

Slične ture

295€

/osoba
Divlja Rijeka, True tara rafting expiriance with 5 man in deepest canyon in Europe
Tara Rafting - Višednevni Izlet

Rafting Tarom Istinski Doživljaj

2 dana sportske rafting ture u najdubljem evropskom kanjonu.

110€

/osoba
Kanjoning - Jednodnevni izlet

Adrenalinski Kanjoning - Nevidio

Kanjon Nevidio jedan je od posljednjih osvojenih kanjona Europe a osvojen je u avgustu 1965.

67€

/osoba
Drina kayaking tour wtih two kayaks
Kajaking - Jednodnevna tura

Kajaking na Drini

Kayak sportsmen discovered the beauty of Drina river back in 1923. Learn a basics of white water kayaking.